ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ | “ΜΕΤΑ ΤΑ 40” previous | next

Στο πλαίσιο του διεθνούς μήνα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, αναλάβαμε τo σχεδιασμό και την υλοποίηση  καμπάνιας ενημέρωσης για τις δράσεις της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας. Συγκεκριμένα δημιουργήσαμε το concept της καμπάνιας “Μετά τα 40” και υλοποιήσαμε ένα ευρύ πλάνο above και below the line ενεργειών επικοινωνίας που περιελάμβανε  ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημοσιότητας και media relations, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μήνυμα, αφίσες για το δίκτυο του μετρό, καταχωρήσεις, έντυπο υλικό, ενημερωτικές αφίσες σε χώρους υγείας, καθώς και την επιμέλεια της λειτουργίας τηλεφωνικής γραμμής κοινού.

Οι δράσεις της καμπάνιας κορυφώθηκαν με την Εβδομάδα Δωρεάν Προσυμπτωματικού Ελέγχου, όπου περισσότεροι από 8.500 άνδρες ηλικίας 40-70 ετών πραγματοποίησαν δωρεάν εξέταση PSA, καταγράφοντας 90% αύξηση συμμετοχής σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά!

Η καμπάνια  πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας ASTELLAS και του δικτύου ιατρείων IATRICA.