Η εταιρεία προχωρά σε μια επιπλέον επένδυση και συνεχίζει να στηρίζει την αποστολή της WatchGuard να γίνει η πλατφόρμα ασφαλείας του μέλλοντος για τους MSPs  

ΣΙΑΤΛ  – 28 Απριλίου 2022 – Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια δικτύων, την προηγμένη προστασία σταθμών εργασίας, τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) και το ασφαλές Wi-Fi, ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με την εταιρεία Vector Capital για να πραγματοποιήσει μια νέα μεγάλη επένδυση μετοχικού κεφαλαίου στην επιχείρηση, να αποκτήσει μερίδια που προηγουμένως ανήκαν στην εταιρεία Francisco Partners και σε άλλους συνεπενδυτές και να γίνει ο πλειοψηφικός μέτοχος της εταιρείας. Οι οικονομικοί όροι δε γνωστοποιήθηκαν.

 

Ιδρυθείσα το 1996, η WatchGuard έχει κάνει την ασφάλεια εταιρικού επιπέδου προσβάσιμη σε όλους τους τύπους εταιρειών για περισσότερα από 25 χρόνια. Ο κύριος στόχος της εταιρείας, να παρέχει βέλτιστες υπηρεσίες ασφαλείας και να δίνει τη δυνατότητα στους Πάροχους Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών (MSPs) να αναλαμβάνουν και να διαχειρίζονται τις λύσεις αυτές με ευκολία, έχει μετατρέψει την υιοθέτηση προηγμένης κυβερνοασφάλειας σε κυρίαρχη τάση στην αγορά.

Security Platform. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επενδύουμε περαιτέρω, τόσο οργανικά όσο και μέσω εξαγορών, στην αποστολή της εταιρείας να παρέχει στους MSPs έναν προμηθευτή, μία πλατφόρμα και ένα όραμα για την οικοδόμηση της επιχείρησής τους».

 

«Η WatchGuard έχει καθιερωθεί ως μια κορυφαία εταιρεία κυβερνοασφάλειας υπό την κοινή ιδιοκτησία μας, με δυναμικό χαρτοφυλάκιο σχετικών προϊόντων, ισχυρό οικοσύστημα συνεργατών και ταλαντούχα ομάδα εργαζομένων», δήλωσε ο Ben Ball, Partner της Francisco Partners. «Είμαστε υπερήφανοι για το ρόλο μας στην υποστήριξη της εξέλιξης της WatchGuard και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τη συνεχή επιτυχία της εταιρείας, καθώς θα συνεχίζει να χαράζει το δρόμο της απλοποιημένης ασφάλειας, τώρα που ο κλάδος το χρειάζεται περισσότερο».

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του 3ου τρίμηνου του 2022, με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

Η Barclays παρέχει υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου στη WatchGuard Technologies. Οι Sidley Austin LLP and Richards, Layton & Finger είναι οι νομικοί σύμβουλοι της WatchGuard Technologies, ενώ η Kirkland & Ellis LLP είναι νομικός σύμβουλος της Vector Capital.