Ποιοι είμαστε

extrovert_about

H EXTROVERT Business Communications είναι ένα γραφείο Στρατηγικής επικοινωνίας και Marketing communications που δημιουργήθηκε το 2011 από μία ομάδα νέων ανθρώπων με εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, φρέσκες ιδέες και στρατηγική οπτική.

Πιστεύουμε ότι η Επικοινωνία με στόχους, στρατηγική και συνέπεια δίνει τη δυνατότητα σε μια εταιρία, ένα brand ή ένα προϊόν να αποκτήσει πιο εξωστρεφή χαρακτήρα και να δημιουργήσει καλύτερες σχέσεις με το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Βλέπουμε κάθε συνεργασία μας με ξεχωριστή προσοχή. Εναρμονιζόμαστε με την κουλτούρα κάθε εταιρίας και υιοθετούμε τους στόχους της, σχεδιάζουμε το πλάνο επικοινωνίας και υλοποιούμε αποτελεσματικά τις ενέργειες. Λειτουργούμε ως μέλος της ομάδας με συνέπεια, ενθουσιασμό και ευελιξία.

Η EXTROVERT Business Communications διαθέτει εξειδίκευση στους τομείς Στρατηγικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Marketing communications, Event & exhibition management, Digital marketing και Εξαγωγικής επικοινωνίας.

Δυνατά μας σημεία η εμπειρία 15+ χρόνων στην offline και online επικοινωνία, το ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών μας, η επιμέλεια 60+ εκθεσιακών συμμετοχών σε διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η διεθνής συνεργασία μας με PR agencies σε 40+ χώρες.