Ιδρυτική Ομάδα

Άρτεμις Βαμβακοπούλου

Ιδρυτικό Μέλος και Managing Partner, EXTROVERT Business Communications

Με εξειδικευμένες σπουδές στην Επικοινωνία, η Άρτεμις διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία στον τομέα δημοσίων σχέσεων και εταιρικής επικοινωνίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Από το 1997 εργάστηκε στις εταιρίες δημοσίων σχέσεων Ward Rovner & Partners στη Βοστώνη, και Hill & Knowlton στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένα προγράμματα στρατηγικής επικοινωνίας, media relations, marketing communications, crisis και event management κυρίως για εταιρίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, retail, cosmetics και FMCG. Αργότερα, ως Corporate PR Manager του Ομίλου Delta Singular ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία & λειτουργία του αντίστοιχου τμήματος, συντονίζοντας ετήσια προγράμματα επικοινωνίας, media relations, sponsorship management, event management, συμμετοχής σε εκθέσεις και internal communication. Ως Σύμβουλος Επικοινωνίας συνεργάστηκε με την Υπερνομαρχία Αθηνών–Πειραιώς, σχεδιάζοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του φορέα και συντονίζοντας την παρουσία του στο διαδίκτυο, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεντεύξεων Τύπου για την παρουσίαση έργων για το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση του πολίτη, καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του Λεκανοπεδίου, κλπ.

Το 2011, ίδρυσε την EXTROVERT Business Communications, με σκοπό να στηρίξει τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο εξωστρεφείς, προσεγγίζοντας την επικοινωνία με στρατηγική και προσωπική επαφή.

Η Άρτεμις κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Public Relations & Business Communication από το Emerson College, Βοστώνη, ΗΠΑ και πτυχίο BSc in Marketing Management & Business Administration, από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας, Deree College.

Δανάη Βαμβακοπούλου

Ιδρυτικό Μέλος και Managing Partner, EXTROVERT Business Communications

Με εξειδικευμένες σπουδές στην Επικοινωνία, η Δανάη διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα Marketing Communications, Events Management και Trade Marketing. Από το 1999 έως και το 2010, εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία Philips και συγκεκριμένα στον τομέα Consumer Electronics, Consumer Lifestyle και Corporate Communications. Από τις θέσεις Sales Promotions και Trade Marketing σχεδίαζε και συντόνιζε την παρουσίαση και την προώθηση των προϊόντων Philips στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών μέσω ενεργειών sales promotions, ειδικών κατασκευών shop in shop, merchandising, προγραμμάτων εκπαίδευσης πωλητών και δημιουργία υποστηρικτικού υλικού πωλήσεων. Για περισσότερα από 11 χρόνια, η Δανάη ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων (όπως εκπαιδεύσεις, συνέδρια Πωλήσεων, παρουσίασης νέων προϊόντων, εγκαίνια καταστημάτων), για τον σχεδιασμό και επιμέλεια συμμετοχής σε εκθέσεις (όπως IFA, High End Show, Xenia) και τη διοργάνωση και διεξαγωγή ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδας με πελάτες και εκπροσώπους ΜΜΕ. Από την θέση Marcom & PR, η Δανάη ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ετήσιου πλάνου επικοινωνίας των καταναλωτικών προϊόντων Ήχου και Εικόνας και τη διαχείριση ετήσιου budget που περιλάμβανε ενέργειες Above & BTL, events management, επιμέλεια εταιρικού website, λειτουργία γραφείου Τύπου και επικοινωνία με ΜΜΕ. Επιπλέον ανέλαβε τη διαχείριση και συνέβαλλε στην ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων Loyalty & Incentives, ενώ ως υπεύθυνη Corporate PR, συντόνιζε τις εταιρικές δράσεις επικοινωνίας. Συνεργαζόταν με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Ολλανδία και τη Τσεχία, ενώ συμμετείχε κάθε χρόνο σε εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις.

Το 2011 ίδρυσε μαζί με την Άρτεμις την EXTROVERT Business Communications και συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση των projects και την ανάπτυξη της εταιρίας.

Η Δανάη σπούδασε στη Μ.Βρετανία και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MA in Communications Policy Studies από το City University και πτυχίο BA in Film, Television & Radio Studies από το Staffordshire University. Διαθέτει αναγνωρισμένα διπλώματα Sales Promotions και Marketing από το Charted Institute of Marketing καθώς και δίπλωμα Public Relations από το London Chamber of Commerce and Industry. Η Δανάη έχει συμμετάσχει σε πολλά εργαστήρια και σεμινάρια σχετικά με Διαχείριση Κρίσης, Social Media, Media Planning και Creative Writing Skills.